Το καλάθι μου
Καλάθι Αγορών
Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας. Μπορείτε να κάνετε αλλαγή με άλλο προϊόν ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή με άλλο προϊόν στο κατάστημα ή να σας κάνουμε επιστροφή των χρημάτων σας. Το κατάστημα βρίσκεται στη λεωφόρο Πεντέλης 74 στα Βριλήσσια.

Το ωράριο λειτουργίας είναι 10:00-18:00 Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο και 10:00-21:00 Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Τηλ: 210 8104780

 

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ COURIER

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με άλλο, θα επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής της επιστροφής (..) καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής (…) (συν …€ αν θέλετε να πληρώσετε τη διαφορά με αντικαταβολή).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας, τα έξοδα αποστολής της επιστροφής επιβαρύνουν εσάς (…). Αφού εγκριθεί η επιστροφή (τα είδη πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να έχουν τις εσωτερικές τους ετικέτες), το ποσό της επιστροφής θα κατατίθεται στο λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών. Εάν μας δηλώσετε λογαριασμό EUROBANK, δε θα υπάρξουν επιπλέον έξοδα τραπέζης. Σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεστε τα εκάστοτε έξοδα της τράπεζάς σας.

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή αποστολής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται σε άρτια κατάσταση, όπως τα παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode). Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

 

ROUGE

Λεωφόρος Πεντέλης 74,
Βριλήσσια 15235
Τηλ:210-81.04.780, 693.61.56.992

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
 
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 80€
 
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210.81.04.780

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

δεκτές μέχρι 30 μέρες

 
ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

100% Ασφαλείς

amea
x
Προσβασιμότητα
font-icon Προσαρμογή Γραμματοσειράς
Μικρό
Κείμενο
Μεγάλο Κείμενο
Απόσταση Γραμμών Απόσταση Λέξεων
color-icon Προσαρμογή Χρωμάτων
Αντίθεση Έντονοι Σύνδεσμοι Υπογράμμιση Συνδέσμων
cursor-icon Προσαρμογή Δρομέα
Λευκό Μαύρο