Δερμάτινο jacket

Θα σε συνοδέψει τα δροσερά βράδια του Σεπτέμβρη αλλά και τους επόμενους μήνες αφού συνδυάζεται τέλεια από το πρωί έως το βράδυ!

Μπλουζο-φόρεμα

 

Τα τελευταία χρόνια δεν φεύγει από τη μόδα. Μια μακρυά μπλούζα που μπορεί να φορεθεί με φλατ παπούτσι τα πρωινά και με ψηλοτάκουνα το βράδυ. Όσο ψυχραίνει ο καιρός, μπορείς να φορέσεις ένα τέτοιο ρούχο με κολάν και μπότες! Why not?

“Λεπτή” μπλούζα

Δεν θα σε ζεστάνει ιδιαίτερα ούτε θα χρειαστεί να φορέσεις κάποιο πανωφόρι αυτή την εποχή. Συνδυάζεται τόσο με ένα τζιν όσο και με μια φούστα. Δοκίμασε να τη φορέσεις με μια δερμάτινη φούστα που είναι In fashion ξανά!

Μάξι φούστα

Ακόμα και αν το στυλ σου δεν είναι boho, σίγουρα θα σε εντυπωσιάζουν οι μακριές φούστες που καλύπτουν τις όποιες ατέλειες του σώματος και αναδεικνύουν το ύψος σου! Φόρεσε τις με μονόχρωμα τοπ και τη καλή σου διάθεση!

Φουλάρια

Μπορείς να φορέσεις κάποιο φουλάρι χαλαρά στο λαιμό σου συνδυάζοντάς το με ένα μονόχρωμο μπλουζάκι και το blue jeans σου. Προσθέτει αμέσως στυλ και μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικά σύνολα με διαφορετικά φουλάρια!

Μαύρο σακάκι ή αλλιώς “blazer”

Ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα! Είναι κλασσικό και ταιριάζει με οτιδήποτε και να φορέσεις. Στο γραφείο ή το βράδυ για ένα ποτό, δεν θα ξεκολλήσει από πάνω σου!