1)ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Συνήθως οι απομιμήσεις-τσάντες έχουν κακή ποιότητα. Σίγουρα το να αγοράσεις μια αυθεντική τσάντα θα είναι ένα πλήγμα για το πορτοφόλι σου αλλά θα ξέρεις ότι η τσάντα αυτή έχει φτιαχτεί από τα καλύτερα υλικά και πιθανόν να σου κρατήσει πολλά χρόνια! Μια τσάντα-μαϊμού θα κρατήσει σαφώς πολύ λιγότερο χρόνο, ειδικά αν την φοράς καθημερινά.

2) ΠΑΡΑΝΟΜΟ

 

Με το να αγοράζεις μια τσάντα που μιμείται μια αυθεντική, συμμετέχεις στη συνέχεια αυτής της παράνομης διακίνησης. Γι αυτό σκέψου που κ πως θα επενδύσεις τα χρήματα σου.

3)ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

20

Σε πολλά από τα εργοστάσια που κατασκευάζονται οι μη αυθεντικές τσάντες, δουλεύουν παιδιά για ελάχιστο έως καθόλου μισθό σε άθλιες συνθήκες. Μην γίνει κρίκος αυτής της αλυσίδας…

4)ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ

Μπορεί να θεωρήσεις ότι με αυτή τη τσάντα μπορείς να ξεγελάσεις ότι είναι όντως του διάσημου οίκου αλλά πίστεψε με, οι περισσότερες πλέον γυναίκες είναι αρκετά ψαγμένες και έχουν μάθει να αναγνωρίζουν μια αυθεντική από μια που δεν είναι.

Τέλος, σαφώς η κάθε μια μας κάνει τις αγοραστικές επιλογές που επιθυμεί και μπορεί να αγοράσει ότι θελήσει. Αλλά όταν τίθενται μερικά από αυτά τα θέματα, το βλέπουμε πλέον ηθικά… Αν δεν μπορούμε να αγοράσουμε μια ακριβή τσάντα ενός πασίγνωστου οίκου, τότε μπορούμε να πάρουμε μια πιο οικονομική μάρκα και ακόμα καλύτερα μια ελληνικής κατασκευής, στηρίζοντας την ελληνική αγορά!